Početak | O nama

O nama

Prijatelji prirode,

Prodavnica '' FREE TIME '' nalazi se u Užicu, nadomak centra grada, ul. Nemanjina 14 A i osmišljena je da na jednom mestu ponudi sve ono što Vam je potrebno za Vaš omiljen hobi i rekreaciju. Sadašnji tempo života i kontinuirani manjak slobodnog vremena zaposlenog čoveka, bio je glavni motiv da na jednom mestu ponudimo više različitih robnih grupa i proizvoda, kako bi smo objedinili kompletnu ponudu artikala za slobodno vreme.

U tom cilju , i pokretanje e-shopa, je bio samo logičan nastavak približavanja krajnjem korisniku, čime smo dodatno skratili vreme kupovine, i omogucili našim kupcima da vreme provedeno u klasičnoj kupovini, mogu iskoristiti u svom omiljenom hobiju.

Proizvođači su u nama prepoznali pouzdanog partnera zbog čega smo u prilici da uvek ponudimo najnovije proizvode, pored velikog broja, već dobro poznatih artikala iz naše standardne ponude. Ukoliko znate ili koristite neke proizvode koje možete kupiti kod nas, a ne možete da nađete u našoj internet prodavnici, nazovite nas i ljubazno osoblje će Vam izaći u susret kako bi udovoljili Vašem zahtevu. Asortiman proizvoda se kontinuirano dopunjuje novim artiklima i sa tendencijom proširivanja dodatnih programa, o čemu ćemo Vas redovno obaveštavati, putem našeg sajta stoga Vas molimo da nas ponovo posetite.

Kako bi dobili potpunu predstavu šta sve nudimo, definitivno vredi nas posetiti, u koliko ste u prolazu ili sa namerom, u našem lepom planinskom gradu Užicu okruženim neponovljivim prirodnim lepotama.

U očekivanju da smo uspeli da Vam bar malo približimo naše proizvode i da Vam ulepšamo Vaše  vreme u odmoru i rekreaciji, mlad tim ljubaznih trgovaca prodavnice '' FREE TIME '' stoji vam uvek na raspolaganju za bilo koju dodatnu informaciju .

'' FREE TIME '' -  UŽICE

  Tel: 031/525450


  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
freetime-ribolov, uzice, prodavnica freetime
freetime-ribolov, uzice, prodavnica freetime
freetime-ribolov, uzice, prodavnica freetime freetime-ribolov, uzice, prodavnica freetime freetime-ribolov, uzice, prodavnica freetime
         
  

Proizvođači